Lily (& baby #2!) in Het Nieuwsblad's weekend magazine Billie

Lily (& baby #2!) in Het Nieuwsblad's weekend magazine Billie - Solid Stash

The - heavily pregnant - "YOLO" is real in this one: this weekend, Lily (& baby boy #2) were featured in Het Nieuwsblad's weekend magazine Billie... and we're super proud of the result 🤗

Read the full, gorgeous Billie article by Kaatje De Coninck (with all of the fiercely beautiful pictures by Kris De Smedt) here.

... And you can find Lily's excerpt below!

 

Wie is Lily Imschoot? Lily is chef, brein en oprichter van Solid Stash, waarmee ze superlekker én supermakkelijk vegan voedsel beschikbaar wil maken voor in de vriezer thuis. Ze is getrouwd met Monne, mama van Bob en hoogzwanger van hun tweede zoontje. (Of misschien al net bevallen?)

“Dit is mijn tweede zwangerschap en zoals dat gaat, is dat sneller zichtbaar. Onze zoon groeide als een kool, maar ik heb het gevoel dat ik die schattige buikjesfase compleet heb overgeslagen en meteen echt zwanger was. Niet in het minst omdat mensen me daar ook om de haverklap op wezen. Amai, gij moet bijna bevallen zeker? Zoveel bijgekomen zeg! Is het een tweeling misschien? Het werd zo erg dat ik op den duur begon te liegen over mijn uitgerekende datum: ik deed er een maand bij om van de commentaren af te zijn. Uiteraard bedoelen mensen dat niet slecht, alleen, hoe stevig ik ook in mijn schoenen stond, al die opmerkingen kropen toch in mijn hoofd en onder mijn vel. Mijn persoonlijke stijl is wat stoer en vrouwelijk tegelijk, de Parisienne-look. Met een goeie outfit heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan. Dat is al wat zoeken als je zwanger bent, zeker als je voeten dan ook nog opzwellen en je last hebt van ’t zuur. Nu voelde ik me extra slonzig en verre van stralend zwanger. Terwijl mijn haar nog nooit zo dik was en mijn huid nog nooit zo’n gezonde gloed had. Echt wel een domper op de beleving van mijn, wellicht, laatste zwangerschap.”

“Toen zag ik Rihanna en hoe zij zich kleedde tijdens haar tweede zwangerschap. Zij die ook geen petieterig klein buikje had, maar écht zwanger was. En die toch zonder aarzelen haar buik toonde, met croptops, lage jeans, kettingen en transparante jurken. Om te vieren wat haar lichaam deed, ook al voelde ze zich dan misschien een beetje chubby. Superinspirerend vond ik dat. Dus toen ik de oproep voor deze shoot las, dacht ik: ik doe dat. Als een cadeau voor mezelf. Als je zwanger bent, voelt het soms alsof je een soort veredelde incubator bent. Je verdwijnt zelf steeds een beetje meer. Dit is dus een soort van reclaiming me. En zouden we vanaf nu kunnen afspreken dat je tegen een zwangere vrouw niets zegt wat je tegen een niet-zwangere vrouw ook niet zou zeggen – hoe goed je het ook bedoelt?” (lacht)

 

 Foto: Kris De Smedt voor Billie

 


Older post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published