ISO800

Jonathan van ISO800 brengt met zijn uitzonderlijke fotografie een dynamische visuele strategie op tafel. Hoogwaardige visuele inhoud en een toewijding aan kwaliteit en flexibiliteit maakt hem tot een ideale partner voor Solid Stash, die de essentie van onze veganistische maaltijden en de geest van ons merk vastlegt.

Chez Mariette

Marieke van Chez Mariette is een gevierde veganistische bakster en Instagram-sensatie, bekend om haar voortreffelijke plantaardige gebakjes. Chez Mariette, opgericht door Marieke Wyns, heeft lovende kritieken gekregen, waaronder "Best Pastry & Sweets" op de Belgian Vegan Awards 2023. Deze samenwerking met Solid Stash maakt Chez Mariette's handgemaakte kaneelbroodjes beschikbaar voor Solid Stash klanten. Samen herdefiniëren Solid Stash en Chez Mariette de aantrekkingskracht van plantaardig eten, en bewijzen dat het niet alleen duurzaam en gezond is, maar ook onweerstaanbaar lekker. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap op weg naar een toekomst die rijk is aan duurzame, heerlijke veganistische opties.

Studio Paus

Studio Paus , mede-maker van het Support Gift Pack , combineert creativiteit met compassie. Studio Paus, opgericht door Mélanie Goethals en Niels Van Couter, staat bekend om het vastleggen van aangrijpende woorden en beelden in hun winkel in Gent en online. Hun zorgvuldig samengestelde collectie, met respect voor onze gedeelde wereld, bevat geschenken die zowel het oog als het hart raken. Van prachtige kaarten met ontroerende boodschappen tot zorgvuldig geselecteerde droogbloemen, elk item van Studio Paus is een eerbetoon aan tederheid en persoonlijke verzorging. Hun bijdrage aan het Support Gift Pack, een doos gevuld met troostende woorden en voorwerpen, weerspiegelt hun inzet om steun te bieden in moeilijke tijden.

Lijstjestijd

Lijstjestijd.be is een online platform met gratis app om te maken en te delen met vrienden/familie. Dit platform biedt de mogelijkheid om ook geboortelijsten samen te stellen in alle vrijheid. Zo kan je bijvoorbeeld ook tweedehandsspullen, een gift voor een goed doel of een doecadeau toevoegen aan je lijst. En natuurlijk een kraamkost pakket van Solid Stash ;)

Go to Lijstjestijd

Meer partners